YOUR SECRET CRUSH

Your SECRET CRUSH - Бренд со македонско потекло кој својата приказна ја започнува во 2016та година, како спој на љубовта кон природните убавини и негата и љубовта кон себе! Филозофијата на самиот бренд зборува за негата која секоја жена треба да си ја посвети и да се сака онаква каква што е, уживајќи во сите несовршености!

View: