Vita B3 DUO

product picture

2.320 МКД 1856МКД
*акцијата не се комбинира со други акции и попусти
Количина: Купи
Категорија: TIAM
Најпосакуваното дуо за осетлива, иритирана, дехидрирана кожа. Совршен спој на ниацинамид, арбутин, хијалуронска кислеина за изедначување на тенот и третирање на флеките, притоа зајакнувајќи ја бариерата на кожата.
"Tekst ovde"
"Tekst ovde"