WOMEN POWER BUNDLE low porosity

product picture

1.850 МКД 1572МКД
Количина: Купи
Категорија: WOMEN POWER
Сет за коса со ниска порозност за слаба и тенка коса без волумен која е проблематична за стилизирање! Сетот содржи Mousse shampoo for low porosity hair 200 ml, Serum for low porosity hair 40мл, Hot oil treatment for low-porosity hair 100ml и подарок трака за коса!

Поврзани производи