WOMEN POWER BUNDLE high porosity

product picture

2.690 МКД 2287МКД
Количина: Купи
Категорија: WOMEN POWER
Сет за коса со висока порозност за фарбана, оштетена сува коса и нескротлива коса. Сетот содржи Emollient mask for high porosity hair 200 ml, Hot oil treatment for high porosity hair 100ml, Mousse shampoo for high porosity hair 200ml, Serum for high porosity hair 40ml и подарок трака за коса!

Поврзани производи