WOMEN POWER BUNDLE different porosity hair

product picture

2.120 МКД 1802МКД
Количина: Купи
Категорија: WOMEN POWER
Сет за секој тип на коса која и е потреба хидратација, зајакнување на скалпот, влакното и свежина, мекост и еластичност на влакното! Сетот содржи Scalp Serum 100ml, Hair Gel Base 100ml, Universal humectant mask 200 ml и подарок трака за коса!

Поврзани производи