WOMEN POWER BUNDLE curly hair

product picture

1.480 МКД 1258МКД
Количина: Купи
Категорија: WOMEN POWER
Сет за виткана коса кој овозможува правилна нега на виткана и брановита коса. Сетот содржи Curl Booster 150ml, Curl activator cream 150ml и подарок трака за коса.

Поврзани производи