CRUSH COFFEE SCRUB 200gr

product picture

1.180 МКД
Количина: Купи
Категорија: YOUR SECRET CRUSH
"Помага при решавање на проблемите со акни, црнки, целулит, стрии, лузни, поткожни влакна. Ја хидратира кожата, ги отстранува мртвите клетки од површината на кожата, дава посебна мекост и сјај."
"Coffee Robusta & Arabica, Himalayan Salt ,Coconut Oil ,Almond Oil ,Jojoba oil ,Olive Oil ,Walnut Oil ,Grape Seed Oil ,Vitamin E"
"Се нанесува на влажна кожа (во текот на туширање/ миење на лицето), со кружни движења. Од како ќе се нанесе на целата површина , се остава 7 - 15минути да дејствува, а потоа се плакне со млака вода. Не се препорачува користење на гел за туширање и сапун по користењето на скработ. За брзи и видливи резултати потребно е редовно користење (3 пати неделно минимум) во комбинација со здрава храна и минимум 1 литар вода дневно. "

Поврзани производи