Banila Co

Корејскиот бренд Banila Co е создаден во 2006 година, за сите љубители на шминка да можат да креираат совршена рутина за нанесување и чистење на нивната шминка. Било да е вашиот избор црвен кармин или природен изглед, најважниот чекор во совршено нанесена шминка и долготрајност на истата е во припремата на лицето пред нанесување на истата. Доказ за квалитетот на брендот и љубовта која истиот ја вложува во своите производи е фактот за продадени производи на секои 3 секунди ширум светот.

View: