Yeppeuda квиз10 год до 17 год
18 год до 24 год
25 год до 34 год
35 год до 43 год
45 год до 54 год
55 +

Помалку од 2 минути
2 - 3 минути
5 минути
7 минути +

Само со вода
Со чистач на база на масла
Со чистач на база на масла и пена
Со чистач пена
Со сапун
Не го чистам

Производи со кислеини
Против стареење
Што содржат витамин ц
Што ја штитат и обновуваат кожата
Отхранувачки и хидратантни

1
2
3
4
5

Ретко се мрси, претежно е сува
Балансирана, ни мрсна, ни сува
Мрсна Т зона, претежно на крајот од денот лачи себум
Многу мрсна, се познава во текот на целиот ден

Нормална
Затегната
Мека, мазна и сјајна
Сува и рапава

Периодично
Хормонално
Постојано
Пред/ за време на циклус
Никогаш

Ослободување од акните
Да се измазнат брчките
Изедначување на тенот, црвенило или иритации
Намалување на видливоста на порите
Хидратација и потхранување

1
2
3
4
5

Ласер
Козметички третман
Ботокс
Филер
Микродермоабразија