Специјална нега

View:
390 МКД

White Clay / Kaolin 100gr

390 МКД

Производот моментално не е на залиха, ќе биде достапен на 15.09.2021.

Додади во кошничка
360 МКД

Ghassoul Clay 94gr

360 МКД

ПРОИЗВОДОТ МОМЕНТАЛНО НЕ Е НА ЗАЛИХА, ЌЕ БИДЕ ДОСТАПЕН ОД 25.09.2021.

Додади во кошничка
360 МКД

Green Clay 65GR

360 МКД

Производот не е на залиха. Секоја нарачка ќе биде доставена најдоцна до 15.09

Додади во кошничка