OMI facial massager cleanser brush

product picture

3.990 МКД

SOLD OUT

Ова е иновативен уред кој ги комбинира предностите на термотерапијата, фототерапијата и ви помага да добиете сјајна и младешка кожа! Ефикасно ги чисти порите, спречувајќи формирање на мозолчиња и црнки. Помага во ексфолијација на мртвата кожа, оставајќи ја кожата мазна и сјајна, Пулсната масажа помага за тонирање на мускулите на лицето и ја враќа еластичноста на кожата, Благата топлина што се емитува за време на масажата ја зголемува апсорпцијата на активните состојки содржани во козметиката за нега на кожа, обезбедувајќи нивна максимална ефикасност. Користи широк спектар на LED светло, кое, во зависност од избраниот режим, има ефект против брчки, помага да се изедначи и осветли тонот на кожата, го спречува создавањето дамки и го намалува воспалението.
* Средство за чистење лице: Намокрете го лицето и потоа нанесете го средството за чистење лице кое сте го избрале. Вклучете го уредот со држење на копчето за вклучување. Изберете го соодветниот интензитет на вибрации. Нежно масирајте ја кожата со кружни движења една минута. Исплакнете го и исушете го лицето. * Фототерапија: изберете го соодветниот режим на фототерапија. Нанесете производ за нега на кожата за максимална апсорпција. Нежно масирајте ја кожата, работејќи нагоре. Правилното одржување и нега на уредот го продолжува неговиот животен век, затоа, пред и по секоја употреба, темелно исчистете го. Од хигиенски причини, препорачуваме да го користи уредот само од едно лице. Прилагодете ја фреквенцијата на користење на уредот на потребите на вашата кожа. Не полнете го апаратот ако забележите оштетен кабел на полначот. Пред полнење, проверете дали кабелот на полначот е сув и не е изложен на влага.

Поврзани производи