Scalp serum applicator + massager

product picture

999 МКД
Количина: Купи
Категорија: NACOMI
Scalp Serum Applicator + Massager е модерна алатка која е исклучително корисна во негата на косата. Благодарение на мазните врвови на апликаторот, нанесувањето на серумот станува едноставно и ефективно, а истовремената масажа на скалпот ја стимулира микроциркулацијата, позитивно влијаејќи на состојбата и растот на косата. Дизајнот на апликаторот овозможува производот да биде рамномерно распореден директно на корените на косата, обезбедувајќи негова ефективна пенетрација во кожата. Ергономскиот облик на апликаторот обезбедува практично и прецизно нанесување на серумот, притоа овозможувајќи максимална контрола и ефикасност. Одговара на сите типови и структури на коса, па секој може да ужива во неговите благодети. Дополнително, апликаторот е опремен со просторен резервоар кој може да собере до 30 ml серум, што овозможува практично секојдневна употреба без потреба од често полнење.

Поврзани производи