AC Fighting AHA BHA PHA Toner

product picture

890 МКД
Количина: Купи
Категорија: TIAM
Дизајниран за кожа склона на акни, овој тонер содржи АХА БХА ПХА со цел нежна ексфолијација на кожата, истовремено регулирајќи го себумот и нивото на масла и вода во кожата, оставајќи ја чиста, здрава и сјајна!
Water, Butylene Glycol, 1,2-Hxanediol, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Panthenol, Lactobionic Acid, Gluconolactone, Betaine Salicylate, Allantoin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate
На чиста кожа, нанесете со нежно тапкање за максимална апсорбација.