COSRX ACNE PIMPLE MASTER 24 PATCHES

product picture

330 МКД

SOLD OUT

CОSRX Acne Pimple Master Patch се хидроколоидни лепенки кое помага во третирањето на акни и белези од акни. Ги заштитуваат акните од бактериите и нивно инфицирање, го спречуваат нивното зголемување додека се оддржува нивната влага под лепенката што го прави нејзиното заздравување по брзо. Лесни и хигиенски за употреба кои доаѓаат во заштитна кесичка која се затвара повторно и стерилизирано двојно пакување. Вегански, хипоалергенски и дерматолошки тестирани.
Cellulose Gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polyisobutylene, Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane.
Одлепете ја лепенката од заштитната фолија и нанесете ја на чисто лице, големината одберете ја во сооднос со големината на акната. Пред нанесување на лепенката да не се нанесува есенција или крем.