TIA'M - Vita B3 Mist Toner 200ml

product picture

1.260 МКД 1008МКД
Количина: Купи
Категорија: TIAM
Мист тонер со енормна моќ за хидратација и изедначување на тенот, флеките и смирување на иритации благодарение на 3% ниацинамид и Brightening Synergy Complex со tranexamic acid и Витамин Ц.
Purified Water, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Propanediol, Vitis vinifera (Grape) Fruit Extract, Tranexamic Acid, Ethyl Ascorbyl Ether, Panthenol, Glycerin, Beta-Glucan
На одалеченост од 20 цм од лицето прснете со мистот како дел од рутината пред нанесување на тонер, или во било кој дел од денот кога ви е потребна хидратација и освежување.